“Aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, demokrasimiz ve milli iradeye kasteden, FETÖ/PDY terör örgütünün hain darbe girişiminin üzerinden altı yıl geçti. Ancak, kadını erkeği genci yaşlısı ile kahraman milletimizin verdiği cansiperane mücadele zihinlerdeki sıcaklığını hala daha korumaktadır. Millî Mücadele döneminden bugüne, atalarımızdan bizlere miras kalan, tüm benliğimize bir nakış gibi işlenmiş olan bu azim, asla unutulmamalıdır ki, Türk Milleti olarak bizlerin, bu topraklar ilelebet var olacağımızın bir teminatıdır.

PAÜ Hastanesinde Sağlık İşçileri Yemekhanede Eylem Yaptılar PAÜ Hastanesinde Sağlık İşçileri Yemekhanede Eylem Yaptılar

Bağımsızlık uğrunda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, hiçbir dönemde esaret altında yaşamamış, kutsal bildiği vatan topraklarını canı ve kanı uğruna korumuştur. 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ/PDY terör örgütünün hain kalkışması karşısında bu uğurda verilen mücadelelere bir yenisi daha eklenmiştir. Silahlar, ülkemizin geleceğine milli birlik ve beraberliğine doğrultulmuşken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sel olup meydanlara akan bu aziz milletin ya istiklal ya ölüm diyerek, vatan için ölüme koşan imanlı ve inançlı fertleri, ordumuzun sağduyulu vatanperver komutanları, askerleri ve polisleri FETÖ’cü hainlere geçit vermemiştir.

Büyük Türk Milleti; açıkça veya haince nereden gelirse gelsin yapılan bütün saldırıları ve düşmanca kalkışmaları, 15 Temmuz’da olduğu gibi, daima ortadan kaldıracak inanç, cesaret, iman ve kararlılığa sahip olarak hür, bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye devam edecektir. 15 Temmuz öyle şanlı bir mücadelenin adıdır ki; Çanakkale ruhunun, Kuva-i Milliye şuurunun tekrar vücut bulduğunu gösteren tarihi dönüm noktalarından birisi olmuştur.

Bizler şanlı tarihimize altın harflerle yazılan zaferlerden bir tanesi olarak 15 Temmuz’u ve milletimizin topyekûn verdiği bu onurlu mücadeleyi daima şerefle yâd edecek, bu uğurda şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi ve medarıiftiharımız gazilerimizi asla unutmayacağız. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimize minnettarız.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.

Selam ve Saygılarımla”