23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Denizli Pamukkale Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu öğrencilerinden Rümeysa Çoban, Enes Ali Debgici ve Eymen Kes Sınıf Öğretmenleri Halil Toptan nezaretinde Senato Toplantısı öncesi PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ı makamında ziyaret etti.

Çiçek takdim eden öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Rektör Bağ, makam devir teslimini PAÜ Senato Toplantısında gerçekleştirdi. Temsili olarak PAÜ Rektörlük ve Rektör Yardımcılığı koltuklarına oturan öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’dan Pamukkale Üniversitesi hakkında bilgi aldı. Ardından Rümeysa Çoban Başkanlığında PAÜ Senatosu toplantıya başladı. Toplantıda “Çocuk Üniversitesi”nin hayata geçirilmesi, Senato Üyelerinin oyuna sunularak tüm oyları alarak 48 oyla kabul edildi. Aynı zamanda genç yönetim, üniversite havuzunun çocuklara ücretsiz olmasını da Senatonun gündemine taşıdı.

Toplantının sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, günün anısına öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirip hediye takdiminde bulundu.