Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri Ergün Gürer, Rasim Ergin, Halil Tun ile Ahmet İlem, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’i, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret etti. Milletvekili Şahin Tin’e, 20 numaralı Kızılcabölükspor forması ve atkı hediye eden kulüp yönetimi, ilgisi ve destekleri için teşekkür etti.

“SPOR EN İYİ TANITIM ARACIDIR”

Kızılcabölük yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, “Kızılcabölükspor’umuz, başarılarıyla Denizli’mizi gururlandırmış, güzide bir kulübümüzdür. Kızılcabölükspor Kulübü’nün kentimizin tanıtımına koyduğu katkı takdire değerdir. Çünkü her başarı, içinden çıktığı bünyeye değer katar, marka haline getirir. Bu anlamda, spor kulüplerinin bizdeki değeri başkadır. Spor yapan, spora gönül veren, spor yoluyla kentimize katma değer sağlayan herkesin yanındayız” dedi.

“KULÜP YÖNETMEK FEDAKÂRLIK İSTİYOR”

Özellikle Anadolu’da bir spor kulübü yönetmenin, ne kadar zor ve fedakârlık isteyen bir sorumluluk olduğunun bilincinde olduğunu ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “Bu nedenle Kızılcabölükspor'umuzun Başkanı Osman Duran ve değerli yönetim kurulu üyelerini bilhassa fedakârlıkları için tebrik ediyorum. Spor ve Denizli sevdalılarına elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Kızılcabölükspor’un daha nice başarılarla kentimize sevinçler yaşatmasını diliyorum” diye konuştu.