Pamukkale Kaymakamlık makamında gerçekleşen buluşmaya yeni dönemde seçilemeyen 32 mahalle muhtarı katıldı. Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, görev süreleri boyunca mahallelerinde yaptıkları hizmetlerden dolayı muhtarlara teşekkür belgesi sundu. Eski muhtarlarda görev süreleri boyunca hedeflerinin mahalle halkına hizmet etmek olduğunu ve tüm gayretleriyle bu görevi yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

“SEÇMEDİLER AMA HAYIRLI OLSUN”

Buluşmada söz alan ve 1989 yılından buyana aralıksız olarak Irlıganlı Mahallesinde muhtarlık yapan Ali Özen; “Uzun yıllarca mahallemize hizmet ettim. 5 yıl daha mahalleme hizmet için aday oldum. Ancak bu sefer vatandaşımız bizi seçmedi. Vatandaşlarımızın tercihini ve takdirlerine saygı duyuyorum. Yeni seçilen tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

“ARTIK İŞİMİZE BAKACAĞIZ”

Aktepe Mahalle Muhtarı Şengül Şahiner ise, “Mahallem ve vatandaşlarım için elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Yeni dönem için aday olduk ama olmadı. Artık işimiz, eşimiz ve aşımızla meşgul olacağız” dedi.

“İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞTIK”

Tekrar hizmetlerinden dolayı 32 muhtara teşekkür eden Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ise, “Vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir arada yaşamaları, yaşam standartlarının iyileştirilmesi için sizlerle çok güzel iş birlikteliği yaptık. Mahallelerinizdeki yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç durumdaki vatandaşlarımızla yakından ilgilenerek Kaymakamlığımız ve Yerel Yönetimlerimizle bu vatandaşlarımızın buluşmalarını sağladınız. Her ne kadar görev süreniz sona ermiş olsa da aynı duyarlılıkla hareket etmenizi sizlerden bekliyorum. Vatandaşlarımıza, Mahallelerinize ve İlçemize yaptığınız hizmetler için başta Devletim olmak üzere ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.