Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay, yöneticiler Mesut Güler, Hacı Selamoğlu, Ayhan Çimendağ, Sevim Say, Sırrı Doğan ve Metin Akman Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ı makamında ziyaret etti. İlçede yapılan çalışmalara yönelik fikir alışverişinde bulunan heyet gazetecilik mesleğinin zorlukları üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay "Bizlere zaman ayırdığı için Sayın Şeniz Doğan'a teşekkür ederim. Gazetecilik mesleği zor bir virajdan geçerken, yerel yönetimlerin bizlere açık kapı bırakması ve destek olması önemli. Gerek projelerinde ortak akılla hareket etmesi ve bizleri projelerde danışışan olarak görmesi, gerekse özgür basına koşulsuz desteği nedeni ile Şeniz Doğan ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

Ziyarette konuşan Doğan ise "Özgür basın varsa özgür toplum vardır. Bizleri toplum adına denetleyen, yaptığımız projelerde de yine vatandaşlarımız adına destekleyen gazetecileri temsilen Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Demokratik toplumlarda  dördüncü kuvvet olan gazeteciler, toplumun gözü kulağı, halkımızın vicdanıdır. Nazik ziyaretleri ile bizi onurlandıran DGC Yönetimi ve gazetecilere ilçemiz ve şehrimizin haber alma özgürlüğü noktasında elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz" diyerek desteğini dile getirdi.