AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in ilk paylaşımıyla başlayan hastag çalışması kısa bir sürede Türkiye Gündeminde ilk basamaklara tırmanarak ardından birinciliğe oturdu ve  uzun süre birinciliği kimseye kaptırmadı.

İlk paylaşımın üzerinden saatler geçmesine rağmen binlerce medya kullanıcısı tarafından konuşulmaya devam eden #TürkiyeEkonomisiEminEllerde hastagi ile Denizliiler hemşehrileri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye hem sahip çıktı, hem de ekonomi alanındaki başarılarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “Türkiye ekonomisini baltalamak için içeride ve dışarıda pek çok kirli algı operasyonlarına rağmen Türkiye büyümeye devam ediyor. Denizlimizin Gururu Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci sayesinde ‘Türkiye Ekonomisi Emin Ellerde’,  istikrar devam edecek”  diyerek;  başta tüm Denizlili hemşehrileri olmak üzere  hastage Türkiye’nin farklı illerinden destek veren tüm sosyal medya kullanıcılarına teşekkür etti.