Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı sırasında Afrin kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı. Türk askerinin ülke içinde olduğu gibi dışında da devletin ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainlerle karşı canı pahasına mücadele ettiğini ifade eden Başkan Zolan, bu kutsal vatan için canını veren şehitlerin kanının asla yerde kalmayacağını belirtti.

Türkiye'nin PKK, PYD, YPG, DEAŞ, FETÖ adı ne olursa olsun, tüm terör örgütleri ve onları maşa olarak kullanan şer odaklarıyla bıkmadan, yorulmadan mücadele etmeye devam edeceğini söyleyen Başkan Zolan, "Dualarımız şanlı ordumuzla. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'de başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatı'ndan zaferle ayrılacağına inancımız tamdır. Tarih, ülkesi için canı pahasına mücadele eden kahraman Türk evlatlarını altın harflerle yazacaktır” diye konuştu.

Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’nın Türkiye'nin bekası için olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Milletimiz, bu kutlu mücadelede canlarını ortaya koyan kahramanlarını minnetle anacaktır. Bu vesileyle Afrin kırsalında şehit olan hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, Denizlimize ve milletimize başsağlığı diliyorum” diye ifade etti.