Gündem öncesi, meclis üyelerinin yeni yılını kutlayan Başkan Akyol, “Yeni umutlarla, projelerle ve heyecanlarla karşıladığımız 2018 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Rabbim bu yılı hakkımızda hayırlı eylesin. Daha güzel ve refah bir Tavas için tüm gücümüzle daha çok çalışacağız” dedi.

Başkan Akyol, meclis toplantısını 2018 müjdeleriyle başlattı. Açılacak olan Sağlık Meslek Yüksek Okulu müdürünün atamasının gerçekleştiğini ifade eden Akyol,  “450 öğrenci kapasiteli olarak yapılacak KYK yurdu için son aşamaya geldik. Türkiye’nin stratejik yatırımlarının başında gelen yenilenebilir enerjide de Tavas Belediyemiz büyük bir başarıya imza attı. 1 MW gücünde güneş enerji projemizle 2018 yılı mayıs ayı içinde elektrik üretimine başlayacağız” dedi

Başkan Akyol, “Tüm meclis üyelerimizle birlikte senkronize çalışmalarımız, ekip ruhuyla devam etmektedir. Tavas’ımız, her yönüyle değişim ve gelişim süreci yaşamaktadır. Bu gelişimi hep birlikte Tavas için çalışan bu Mecliste aldık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Akyol’un konuşmasından sonra 12 maddelik meclis gündemi değerlendirilerek karara bağlandı.

Toplantıda, Tavas Belediye Meclisi Denetim Komisyonu Üyeleri de belirlendi. Kapalı zarf usulü ile gerçekleşen oylama neticesinde meclis üyeleri Metin Kocabatmaz, Sevim Tahancalı, Ramazan Beket, İsmail Taşkıran ve Süleyman İsen Denetim Komisyonu’na seçildi. Başkan Akyol, denetim komisyonunda görev alacak olan meclis üyelerine başarılar diledi.