Denizli Şube binasında yapılan Genel Kurul, açılış konuşmalarının yapılması, yoklama ve divan başkanı seçimiyle başladı. Program, yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider bilançosu ve denetim kurulu raporlarının okunması ve ardından dernek asil ile yedek üyelerinin seçimiyle devam etti. Genel Kurula TÜMSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Ege Bölge Başkanı Mehmet Ceylan da katılım sağladı. Ceylan, TÜMSİAD’ın evrensel değerlere bağlı, ulusal kalkınmayı yerel kalkınmayla birlikte sağlamayı amaçlayan önemli bir oluşum olduğunu söyledi. Ceylan, “Derneğimizde bugüne kadar görev yapmış tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı emanet alan yönetim, daha da ileri taşıyacaktır. Önceki dönemlerde görev alan başkan ve yöneticilerinin görevleri son bulmamıştır, aksine yeni yönetime bilgi ve tecrübeleri ile desteklerini aktarmak gibi önemli bir misyon üstlenmişlerdir. Olağanüstü Genel Kurulumuzun Denizli, Bölgemiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder, yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim” diyerek Denizli Şubesine en kısa sürede Merkez Şube statüsüne kavuşma hedefi koymakla sözlerine son verdi.

Genel Kurulda yapılan oylama sonucunda Şube Başkanlığı görevini Cavit Armağan, Kudret Atmaca’ya devretti. Başkan yardımcılıklarına Emrah Gürbüz, Habip Özkök, İsmail Karateke, Ömer Kar, Rıfat Eren Ve Yılmaz Kuran Seçilirken; Ahmet Süzer, Ali Genç, Ali Fuat Kaya, Bahtiyar Sarısoy, Fatih Özer, Fatih Yiğit, Hakan Erdoğan, İlyas Özgen, Mansur Dinçer, Ömer İlhami Durmuş, Salih Uğur, Süleyman Bulut Yönetim Kurulu Asil Üyeliğe, Ahmet Fazıl Ersin, Mustafa Demir, Mustafa Güven, Recep Demirtaş, Servet Tuncel, Yaşar Tahsin Bozkaya Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğe Seçildiler. Denetleme Kuruluna Da Abdullah Şencan, Cengiz Kırboğa, İsmail Kocaman, Hasan Genç, Murat Kalay ve İsmail Uluhan seçildiler.  

TÜMSİAD Denizli Şube Başkanlığı görevine seçilen Kudret Atmaca, kendilerine duyulan güveni ve desteği yapacakları güzel çalışmalar ve gösterecekleri azami gayretle taçlandıracaklarını, üyelerine yönelik geliştirilecek projelerle milli ve yerli ekonomiye desteklerini katlayarak devam edeceklerini, yeni yönetim kurulu ile birlikte TÜMSİAD’ın misyon ve vizyonuna uygun şekilde üyeler arasında birlik ve beraberliği tesis ederek, ahlaklı ticareti tüm topluma yayma gayretinde olacaklarını söyledi. Program çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.