Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol’un yaptığı genel kurula yoğun katılım oldu. Kongrenin açış konuşmasını yapan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erol Tüzen,  görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Daha sonra seçimlere geçildi.  İki adayın yarıştığı genel kurulda 1587 kayıtlı üyeden 1165’i sandığı gitti. Genel kurulda kullanılan oyların 893‘ünü alan Erol Tüzen, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı’na yeniden seçildi. Elvan Ünal ise 272 oy da kaldı.

Erol Tüzen, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hiç bir mesai mefhumu gözetmeden siz üyelerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Şahsıma ve ekibime oy veren, vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Önceki dönemde olduğu gibi önümüzdeki süreçte de yanınızda olmaya, size hizmet etmeye devam edeceğiz. Hepinizden Allah razı olsun” diye ifade etti. 

Bakkalar Odası’nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Erol Tüzen, Osman Gündüz, Hamza Demir, Erol Mutun, Abdullah Tok, Yusuf Doğan, Engin Hekim, Osman Yılmaz, Sunay Alkan.