15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında gerçekleştirilen resim sergisine  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, MHP önceki dönem Milletvekili Ali Keskin,  MHP İl Başkanı Yusuf Garip, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ramnazan Eskin, DİMSİAD Başkanı Halil İbrahim Çerçi,  MHP pamukkale İlçe Başkanı M.Ali Yılmaz, MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş,  Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı  Emre Erdoğan, TÜSEMKOM Başkanvekli Halil Öztürk  İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Ülkücüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.  katıldı.

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kurucu Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş’in doğumunun 105. Yıldönümü nedeniyle resim sergisi  açtı.

SOLAK: “ÖMRÜNÜ TÜRK ADINI DAĞA TAŞA YAZDIRMANIN KAVGASIYLA GEÇİRMİŞTİR”

Serginin açılışında konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Özgür Solak, “Başbuğumuz, doğduğu günden Hakk’a yürüdüğü güne kadar, kutlu davamız Ülkücülüğün yol haritasını çizmiştir. Türk milletine miras olarak MHP ve Ülkü Ocaklarını bırakmıştır.  4 Nisan 1997’ye kadar geçen ömrünü Turan bayrağını yükseltme ve Türk adını dağa taşa yazdırmanın kavgasıyla geçirmiştir. Zor ve çile dolu geçen ömrünü büyük davasının başında yüzyıllık bir çınar gibi ayakta bitmiş ve kök salmıştır. Şükürler olsun ki, Başbuğumuz gibi bir liderimiz oldu. Davası İlayı Kelimetullah ve Nizamı Âlem olan Ülkücü hareketin cevheri hiç şüphe yok ki Başbuğ Alparslan Türkeş’tir. Bütün ömrünü adadığı Türk İslam ülküsü yolunda, Türk İslam ülkücüleri olarak, son nefes, son nefes son nefesimize kadar şeref ve dimdik olarak yürüyeceğimizi cihan âleme göstermekle sorumluyuz. Gönlümüzde Başbuğ sevgisi ve onun kararlığı, azmi, cesareti Başbuğ Türkeş şuuru daima var olacaktır. Denizli Ülkü Ocakları olarak Başbuğ’un bıraktığı emanetlerin ve onun fikirlerinin ona bağlı Ülkücü gençler tarafından daima yaşatılması için var gücümüzle çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ülkücü hareket de ilelebet Başbuğunun izinde yürüyecek ve ilanihaye var olacaktır. Başbuğumuzun doğumunun 105. yıl dönümü kutlu olsun, mekânı cennet olsun” dedi.

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kurucu Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş’in doğumunun 105. Yıldönümü nedeniyle resim sergisi  açtı.

Çal Atıksu Arıtma Tesisi İhalesi İptal Edildi, Gazeteci Deniz Zeyrek’ten Oy Yoksa Su Yok Yorumu Geldi Çal Atıksu Arıtma Tesisi İhalesi İptal Edildi, Gazeteci Deniz Zeyrek’ten Oy Yoksa Su Yok Yorumu Geldi

Resim sergisinin ardından katılımcılara  ve vatandaşlara pilav ikramında bulunuldu.  Etkinlik okunan duaların ardından sona erdi.