Dünyanın metropol kentleri arasında bulunan ve 15 milyondan fazla nüfusu ile Türkiye'nin en kalabalık ili olan İstanbul’da tanıtım rüzgarı estirmeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda hayata geçirdiği turizm yatırımlarını milyonlarla buluşturmaya başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Denizli'ye kazandırdığı yayla turizminin parlayan yıldızı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'ndan kış turizminin yeni gözdesi Denizli Kayak Merkezi gibi alternatif turizm yatırımlarının görselleri İstanbul'un toplam 39 ilçesindeki 300 ayrı noktada yerini aldı.

Turizm alanında Türkiye'nin sayılı projeleri arasında yer alan "Termal İyi Gelir" projesi ile dünya harikası beyaz cennet Pamukkale'nin görsellerinin de yer aldığı tanıtımlarda "Denizli Seni Çağırıyor" sözleri dikkat çekerken, İstanbul'un en kalabalık noktalarında yer alan Denizli'nin turizm değerlerini barındıran toplam 700 görsel milyonlarla buluştu.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIMLAR GÜLÜMSETTİ

İstanbul’da yaşayan ve metropol kentin 300 ayrı noktasında sergilenen memleket fotoğraflarını gören Denizlililer, sosyal medyada konuyla alakalı sıkça gönderi paylaştı. İstanbul’da yaşayan Denizlili bir üniversite öğrencisi, ‘Denizli Seni Çağırıyor’ yazılı bir görselin önünde fotoğraf çektirdi. Genç öğrenci, fotoğrafın üzerine “Alo deseniz gelirdim annecim, babacım. Beşiktaş’ın her yerine asmanıza gerek yoktu” şeklinde gülümseten bir not düşerek sosyal medya hesabından paylaştı.

BAŞKAN ZOLAN’DAN DA PAYLAŞIM GELDİ

Sosyal medyada kısa sürede çok sayıda beğeni alan bu gönderi, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da dikkatini çekti. Başkan Zolan,“İstanbul’da yaşayan Denizlili kardeşlerimiz ailelerine şehrimizin tanıtım kampanyası ile mesaj vermeye devam ediyorlar. Tıpkı İstanbul’da okuyan kızımız gibi...” notunu düşerek, genç kızın esprili gönderisini takipçileriyle paylaştı. Başkan Zolan’ın paylaşımı kısa süre içerisinde birçok yorum ve beğeni aldı.