Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halk günlerine katılan vatandaşların genel olarak işsizlik sorunu nedeniyle belediyelere başvuru yapmasından yola çıkarak, iş isteyen vatandaşları halk günlerinde İŞKUR temsilcisi ile buluşturmaya devam ediyor. Geleneksel hale gelen, her ayın ilk Pazartesi günü düzenlenen "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nün Kasım Ayı toplantısı vatandaşların yoğun katılımı ile Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki Ana Hizmet binasında yer alan Pamuk Kafe’de gerçekleşti.

“VATANDAŞLARIMIZI DİNLEMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”

Sosyal belediyecilikte öncü olan işlere imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halk günlerine gelen vatandaşların evlerine mutsuz dönmelerini istemediklerini belirtti. Vatandaşın her derdine çözüm bulmak veya da yol göstermek anlamında halk günleri düzenleyen Başkan Gürlesin, “Bizim görevimiz elbette ki halkımız dinlemek, halkımızın derdine derman olmak. Bugün de vatandaşlarımızı dinlemek için buradayız. Belediye olarak çözüm bulabileceğimiz noktada çözümü Pamukkale Belediyesi olarak bizler bulacağız. Bizim sorumluluk alanımızda olmayan konularda da vatandaşlarımıza yol göstereceğiz. Vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya geliyorum ve vatandaşlarımız dinlemekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Tüm gayretimiz, çabamız halkımızın derdine derman olabilmek” dedi.

Halk gününe katılan vatandaşları tek tek dinleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Geleneksel hale gelen halk günlerimizde, vatandaşlarımızı birebir dinliyor, gelen istek ve taleplerine göre, hangi belediye başkan yardımcımızın alanına giriyorsa yönlendirme yapıyorum. Sonrasında, vatandaşlarımıza geri dönüşler yaparak, sorunlarının takipçisi olmaya devam ediyoruz. Eylül Ayı itibari ile Pamukkale Belediyesi olarak Denizli’de hiç uygulanmayan bir formatla vatandaşımızın iş sorununa da çözüm bulma noktasında çok önemli bir adım attık. Burada, işsizlik sorunu için gelen vatandaşlarımızı direkt İŞKUR yetkilileri buluşturuyoruz. İlçe belediyesi olarak bizlerin sorumluluğunda olan noktada, vatandaşımızın derdine en kısa sürede derman oluyoruz. Bundan dolayı bu toplantıların çok verimli olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki süreçlerde de bu toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi.