Kurulduğu günden itibaren Denizli'deki etkinlik, kutlama törenleri ve çok sayıda çeşitli etkinlikte yer alan ve izleyenleri coşturan grup bu kez kendi organizasyonlarında vatandaşları ağırladı. Lise Caddesi boyunca mehter marşları çalarak kortej yürüyüşü yapan grup daha sonra Delikliçınar Yeni Cami önünde yıldönümü programına başladı.

"RENKLİ ETKİNLİK HER YIL YAPILACAK"

Fetih 1453 Mehteran Grubu'nun kurucusu Oğuz Sırlı, "Bugün grubumuzun 1. yılını burada kutluyoruz. Sizlerle birlikte burada olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Her yıl bu etkinlinliği burada gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Kuruluşunun yıl dönümünü kutlayan mehteran grubu mehter marşlarıyla vatandaşları coşturdu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlik yoğun ilgi gördü. Etkinliğe katılan vatandaşlar cep telefonlarıyla fotoğraf ve videolar çekti, sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaptı. Bazı vatandaşlarsa mehter takımıyla çocuklarının fotoğrafını çekti. Yaklaşık bir saatlik gösterinin ardından sona eren gösterinin ardından katılımcılara lokma ikramı yapıldı.