Denizliaktuel.com - Deniz Tokat

Denizlispor’un ligde başarısı devam ederken müjdeli bir haberde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan geldi. Mevcut stadın yıkılarak Millet Bahçesi olacağını söyleyen Zolan, yeni stadın yerini tam olarak açıklayarak, “Stadın yerini belirledik. Meclisten karar geçti. Yakın zamanda çalışmalara başlayacağız” dedi.

Giresunspor’u yenerek galibiyetlerine bir yenisi ekleyen ve 10 bine yakın taraftarın destek verdiği Denizlispor ligde 3 sıradan 2. sıraya yükseldi. Denizlispor;  ‘O sene bu sene’ sloganıyla süper lige göz kırpmaya devam ediyor.

Başarılı bir süreçten geçerken müjdeli bir haberde Denizli Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan’dan geldi. AK Parti binasında partililerle bir araya gelen Başkan Zolan, yapılacak yeni stadın yerini açıkladı, yıkılacak stat bölgesine ne yapılacağını söyledi.

Başkan Zolan, “Dün Denizli Atatürk Stadında Denizlispor’umuz büyük bir başarı daha elde etti.  Bizde orada  kentimizin takımının yanındaydık. Yıllardır da Denizlispor’umuz ayakta olmaya çalıştı biz de sürekli yanında olmaya çalıştık. Dünkü maç gerçekten en kritik maçlardandı. Her şeye rağmen kazanmasını bildik. Dün 10 bin kişi maçı izledi. Denizlispor kentimizin markası. Bu sene inşallah o sene. Horoz inşallah süper ligde boy gösterecek. Denizlispor’a destek istiyoruz. Kentimize yakışır, Denizlispor’a yakışır yeni bir statla ilgili sözümüz olmuştu. Yeni stat Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından projelendirildi. Bizde yerini tam olarak belirledik. Meclisimizden de karar geçti. Yeri ise Ankara-İzmir Çevre yolu Pamukkale Kavşağı’nın hemen yanında. İnşallah yakın bir zamanda çalışmalara başlayacağız. . O stat tamamdır Allah’ın izniyle. Yıkılacak olan stadımızın yeri yeşil bir doku, millet bahçesi olacak. O bölgede kentimize hayırlı olsun” dedi.