Kime sorsanız herkes bir şeyler istiyor…

Biliyorum, şu anda sizin bile aklınızdan neler istediğinize dair birçok şey geçti.

İstemek güzel bir şey, kimileri bunun adına niyet etmek diyor.  Kimileri de dilek diyor…

Siz her ne derseniz deyin.

Önemli olan istemekten ziyade istediğiniz şey için siz ne yapıyorsunuz?

Ne kadar çaba harcıyorsunuz.

Öyle ki; bazı zamanlar insan yoruluyor, yılıyor, isteksizleşiyor. Hepimizde negatif enerji birikiyor. Bu negatif enerjimizi pozitife çevirmeliyiz ki; bu enerjiden olumlu yönde yararlanabilelim.

Mesela engel olmak istediğiniz bir şeyler var hayatınızda; hiç bunları anmayın, düşünmeyin, yok sayın. Enerjinizi sahip olmak istemediklerinize değil, sahip olmak istediklerinize yönlendirin.

Hayatınızda olmasını istediklerinize odaklanın. Hiçbir cümleniz yok etmeye yönelik olmasın. Eğer ki; bir konuda endişeniz varsa o endişelendiğiniz şeyi hayatınıza çekmeye başladınız bile demektir. İstekleriniz endişenizden daha baskın olmalı.

Bunu gerçekten çok iyi ölçüp tartıp; kelimelerimizi ona göre seçmeliyiz.

Şunu da unutmayın ki; kendimizi tanıyarak isteklerde bulunmalıyız. Her zaman başarılı olduğunuzu unutmayın. Başarı mutluluğu getirecektir.  Mutluluk da başarıyı…

Her zaman başarılısınız, sadece hangi isteklerinizin daha baskın olduğunun farkına varın.

Her insan farklı bir kapasiteye ve hayata sahip işte bu yüzden ne istediğimize dikkat etmeliyiz. İsteklerimizin hayata geçmesi demek bizim için bir başarı işaretidir. Başarıya inanmazsanız başarılı olamazsınız. Başarısızlığa değil, başarıya odaklanın.

İstekleriniz sizi daha mutlu, daha sevgi dolu kılacak şeyler olsun. Her gerçekleşmiş istek hayatınızı değiştirecektir. Bu yüzden isteklerinizde dikkatli olun. Onlar sizi gerçekten gitmek istediğin yolda ilerleten ve yardımcı olan istekler olmalı.

Demek ki; asıl olan neymiş?

Sadece istemek yetmiyormuş.

Asıl olan istekleriniz için sizin ne yaptığınız önemli.