Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Meclis Üyesi Adayı Erkan Tıkıroğlu ile Kamu Sen’i ziyaret eden Garip, yerel seçimlerde destek istedi. Kamu Sen İl Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu ve bağlı sendikaların başkanları ile üyelerin de katıldığı ziyarette 31 Mart yerel seçimleri ve ülke gündemi değerlendirildi.

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Ziyaretlerinden dolayı Garip ve Tıkıroğlu’na teşekkür eden Kurşunoğlu, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Kurşunoğlu, “Yaklaşan 31 Mart seçimleri çerçevesinde sendikamızı ziyaret eden Garip ve Tıkıroğlu’na teşekkür ediyor, adaylık sürecinin hayırlı olmasını diliyoruz. Türkiye Kamu-Sen 10 bin üyesiyle bir taraftan çalışma hayatında mücadele ederken, diğer taraftan da memleket meseleleri üzerine mücadelesini devam ettirmektedir.  Yerel yönetimler kamu hizmetlerinin vatandaşa sunumu noktasında son derece önemli bir konumdadır” dedi.

“EVİMİZDEYİZ”

Meclis üye listelerinin belli olmasının ardından seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Garip, “Öncelikle Ülkücü şehitlerimiz Cengiz Şen ve Osman Kavcar’ın ebedi istirahatgahlarını ziyaret ederek çalışmalarımıza start verdik. İkinci ziyaretimizi de evimiz, yuvamız gibi gördüğümüz Kamu Sen’e yapıyoruz.  Rayif Başkanım ve ekibine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi şahsımın Meclis üyeliği 2014 seçimleriyle başladı. Beş yıldır da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekilliği görevini sürdürüyorum.  Bu süreçte Denizli’nin menfaatine olan her konuya destek verdik. Bundan sonraki süreçte de böyle olacak. Türkiye Kamu-Sen hem çalışma hayatı, hem de milli meselelere karşı son derece duyarlı bir sivil toplum kuruluşudur. Ülkemizin beka sorunu yaşadığı bu günlerde Türkiye Kamu-Sen’in bu milli duruşu takdire şayandır. Ülke olarak bugünleri hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız” diye konuştu.

“KÖKLÜ BİR GEÇMİŞİ VAR”

Pamukkale Meclis Üyesi Adayı Erkan Tıkıroğlu da konuşmasında “Türkiye Kamu-Sen 26 yıllık köklü bir geçmişi olan bir sivil toplum kuruluşudur. Kurulduğu günden bu yana “Türkiye Sevdamız, ekmek için kavgamız” sloganıyla büyüyerek bu günlere gelmiştir. Bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Av. Yusuf Garip, Kurşunoğlu’na Türk bayrağı takdim etti.