İlk olarak Güney Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Karahan, burada Kaymakam V. Pınar Uz, Belediye Başkanı Halil Ayhan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam V. Uz’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı. İlçe Entegre Hastanesine geçen Vali Karahan poliklinik, laboratuvar ve acil bölümlerinde incelemelerde bulunarak Başhekim Hüseyin Turan’dan Hastanenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Güney ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde de bulunan Vali Karahan, görevli güvenlik güçlerimizden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra Vali Karahan Hayırsever iş adamı Yasin Tokat tarafından ağabeyi Fevzi Tokat adına yaptırılan ve yapı devam eden Fevzi Tokat Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Güney ilçe ziyareti kapsamında daha sonra Güney Belediyesine geçen Vali Karahan burada Güney İlçe Belediye Başkanı Halil Ayhan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ziyarette Vali Karahan belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi verdi.