İlk olarak Güney Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada Kaymakam V. Fatih Bayram, Belediye Başkanı Halil Ayhan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından kaymakamlık makamına geçen Vali Hasan Karahan, Kaymakam V. Bayram’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Daha sonra İlçe Entegre Hastanesine geçen Vali Hasan Karahan Poliklinik, Laboratuvar ve acil bölümlerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden Hastanenin genel yapısı hakkında bilgiler aldı.

Güney ilçe ziyareti kapsamında daha sonra Güney Belediyesine geçen Vali Hasan Karahan burada Güney İlçe Belediye Başkanı Halil Ayhan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ziyarette Vali Hasan Karahan, belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili olarak bilgi verdi.

Güney ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde de bulunan Vali Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerimizden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

Son olarak Menderes Nehri'nin kenarında bulunan ve doğal güzelliği bakımından görülmeye değer yerlerden biri olan Güney Şelalesine geçen Vali Hasan Karahan buradaki incelemenin ardından ilçeden ayrıldı.