Olay, bugün saat 17.00 sıralarında Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; eşi ile yaşadığı ailevi sorunlarından kayınvalidesi Sultan D.’yi (59) sorumlu tutan A. A. (33), boşanma aşamasında olduğu eşiyle barışmak için kayınvalidesinin Kocabaş Mahallesindeki evine geldi. Yaşanan tartışmanın ardından yanında getirdiği tabanca ile rastgele ateş eden A.A., otomobiline binerek olay yerinden kaçtı.

YAŞLI KADIN YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

Öfkeli damadın silahından çıkan kurşunlardan ikisi başına ve göğsüne isabet eden Sultan D., kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaşlı kadın, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti ve cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

3 YAŞINDAKİ BEBEĞİNİ DE VURDU!

Silahtan çıkan kurşunlardan birisi yerden sekerek A. A.'nın 3 yaşındaki oğluna isabet etti. Hafif yaralanan bebek, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kayınvalidesini öldürüp kaçan A. A.'nın çevre illere de kaçabileceği ihmali üzerine polis ve jandarma ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.