KOCAELİ (İGFA)- Bu sene 10. kez düzenlenecek yarışma kente ait bir görsel bellek oluşturmak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunurken Kocaelili olma bilincini vurgulamak amaçlanıyor. 

Ulusal yarışmada Mavi bayraklı plajları, 2500+km doğa turizm parkurları, kültürel zenginlikleri, geçmişten günümüze gelen tarihi, festivalleri, fuarları, zengin biyo çeşitliliğiyle dört mevsim turizm şehri olan Kocaeli’nin turizm değerlerinin belgelenmesi hedefleniyor. Yarışmanın kategorileri de tüm bu unsurları kapsayacak şekilde belirlendi. ‘4 Mevsim Kocaeli 10. Ulusal Fotoğraf Yarışması’na katılacak fotoğraf severler, Kocaeli’de Doğa ve Macera – Kocaeli’de Kültürel Zenginlik – Kocaeli’de Tarihi ve Kültürel Yapılar ve Kocaeli’de Yaban Hayat olmak üzere 4 kategoride yarışacaklar.

Yarışmaya katılım  http://4mevsim.kocaeli.bel.tr adresinden dijital ortamda ve JPEG formatında yapılacak. 0262 31810 00 (2338-2308) numaradan da bilgi edinilebilecek yarışmaya dair tüm bilgiler  http://4mevsim.kocaeli.bel.tr  web sayfasında yer alıyor.

Yarışmaya son başvuru katılım tarihi 17 Kasım Çarşamba.