AKSARAY (İGFA) - Aksaray Belediyesi'nin devlet koruması altındaki çocuklar için hayata geçirdiği ‘Sevgi Evleri’ projesinde üç bloğun betonarme ve duvar çalışmaları tamamlanarak sıva aşamasına geçildi. 

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in projeleri arasında yer alan Sevgi Evleri Projesinin temel betonları geçtiğimiz günlerde atılmıştı. Projede ikinci katların betonarmeleri yapılarak duvar örme çalışmalarına başlandı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, kimsesiz ve bakıma muhtaç çocukların barınma ve sosyal rehabilitasyonu sağlayacak projenin çocukların tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlandığını açıkladı. "Projemiz 8 bloktan oluşacak" diyen Başkan Dinçer, "Şuan geldiğimiz süreç itibari ile tüm bloklarımızın temel betonunu attık. Kısa zaman içerisinde ikinci katların betonarme çalışmalarına başladık. Duvar örme aşamalarını da tamlayarak sıva aşamasına geçtik.  Çocuklarımızın en güzel şekilde barınma ihtiyaçlarını karşılamak için biran önce inşaat çalışmalarımızı tamamlayarak hizmete açacağız" dedi.