ANKARA (İGFA) - 2020 yılı pandemi döneminde tüm dünya gibi Türkiye’de evine kapandı. Herkesin aklında birkaç soru belirdi. Ne olacak şimdi? Çözüm bulunabilecek mi bu virüse? Evine kapanan insanlar endişeli gözlerle sürekli olarak haber kaynaklarını incelediler.  Gece gündüz demeden haber kanalları izlendi, haber portalları okundu. Bu süreçte pek çok yalan haber, asılsız haber oluştu. Çok yeni ve hiç tecrübe edilmemiş bir kötülüğe karşı insanoğlu zorlu bir sınav veriyordu. Test edilen her yeni şey, başarı oranı biraz yüksek olsa doğru olarak kabul edilmeye başlamıştı. İşte tam da bu sırada insanların kafası karışmıştı ve bu karışıklığı çözüme kavuşturmak adına birileri kollarını sıvadı.

2020 yılının başında doğru habere olan ihtiyacı karşılamak ve insanların doğru bilgiye dolaysız ve dosdoğru ulaşması için www.ankaramasasi.com Ankara’da kuruldu. Hedef her zaman insanlara yardımcı olabilecek bilgiyi, doğruluğundan emin olmak için birkaç kez teyit ederek ve bunu mümkün olan en kısa sürede yaparak çalışmaktı. Bu da önce doğru bilginin kaynağı olmayı, sonra bilinirliği ve en son olarak da güvenilirliği getirecekti. Ankara Masası bunu 1 yılı dolmadan başardı ve hala kendisine çok daha yukarıda hedefler koyarak iş hayatına devam ediyor.

Adında sadece Ankara geçse de Türkiye’nin haber merkezi, ve güvenilir adresi olan Ankara Masası, Ankara haberleri haricinde Türkiye ve hatta Dünya’dan haberler sunmaktadır. Kendi ekibi ile röportaj yapan, özel tanıtım köşesi bulunan ve yenilikçi testler  ile hoş vakit geçirmenizi da sağlamayı hedefleyen Ankara Masası 7/24 hep dinamik ekibi ile çalışan büyük bir haber kuruluşudur.

 

Haber Ankara Masası’ndan alınır, tüm dünyaya yayılır…