SİVAS (İGFA) - İnsan odaklı çalışma anlayışıyla çağrı merkezi sektöründe müşteri deneyimini zenginleştiren AssisTT, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı. 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve AssisTT Genel Müdürü Haktan Saran arasında imzalanan protokolle AssisTT Çağrı Merkezi Okulu’nda 14 hafta sürecek derslere katılma imkanı ile birlikte staj, yarı zamanlı çalışma, teknik gezi, mezuniyet sonrası da işe alım fırsatı sunulacak.

Protokol imza töreninde konuşan AssisTT Genel Müdürü Haktan Saran,  Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile yaptığımız iş birliği kapsamında sektörde bir ilk olan Çağrı Merkezi Okulu’nun kapılarını gençlerimize açacaklarını söyledi.

Okulda teorik eğitimin yanında gençlere staj, yarı zamanlı çalışma olanakları sunacaklarını ve mezuniyet sonrası işe alım süreçlerinde öncelik vereceklerini söyleyen Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, “Uygulama süreçlerini de eğitimin bir parçası haline getiren 3+1 modelini hayat geçirdik. Öğrencilerimiz bu modelde  teorik derslerden sonra mesleklerini iş yerinde öğrenebilecekler. Bu iş birliğinin  hem öğrencilerimiz, hem AssisTT için son derece katma değerli  olacağına inanıyoruz” diye konuştu.