DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ile birlikte ilçelerde yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmalarını birer birer tamamlıyor.

Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletmesi (DESKİ) Genel Müdürlüğü bir süre önce Serinhisar ilçesinde alt yapı çalışması başlattı. İlçeye 117 bin 700 metre içme suyu hattı, 88 bin 800 metre kanalizasyon hattı ve 18 bin 500 metre de yağmur suyu hattı döşedi.

Öte yandan 2 adet atık su terfi merkezi, 4 adet içme suyu deposu ve 6 adet içme suyu sondajını Serinhisar ilçesine kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, ilçeyi modern bir alt yapıya kavuşturdu. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi’nin başladığı üst yapı çalışmaları kapsamında ise ilçe merkezindeki ana ve ara yollara 14 bin ton sıcak asfalt döküldü.

"SÖZ VERDİK YAPIYORUZ"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar İlçesi’nde vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek, hemşehrilerinin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için ilk günkü heyecanla gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Başkan Zolan, Serinhisar ilçesini daha sağlıklı ve modern bir alt yapı ve üst yapıya kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlattı.