İZMİR (İGFA)- Karabağlar Kent Konseyi tarafından sokak hayvanları yararına düzenlenen kermes, Poligon’daki Gazeteci Barış Selçuk Parkı’nda törenle açıldı. Törene, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, eşi Fügen Selvitopu, İzmir Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık, Karabağlar Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Meclisi üyeleri, CHP Karabağlar Kadın Kolları Başkanı Aydan Tör, Karabağlar Belediyesi meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Karabağlar Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Ekolojik Denge Hayvan Hakları Çalışma Grubu Lideri Fatma Şimşek’le İzmir Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık, kermese katkılarından ötürü Başkan Selvitopu’na teşekkür etti.

Kentlerin insanı, bitkisi, sokakta yaşayan hayvanlarıyla bir bütün olduğunu vurgulayan Başkan Selvitopu, “Birlikte yaşadığımız bu çevreyi koruyup geleceğe taşımamız gerekiyor. Bu etkinlik mütevazı görülebilir ama yaratacağı etki çok farklıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu tür çalışmaları yapan vatandaşlarımızın, örgütlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Karabağlar’da yaşayan herkesi, sokakta yaşayan canlılarımıza sahip çıkmaya çağırıyorum” dedi.