MARDİN (İGFA) - Mardin'de yaklaşık 1 yıl aradan sonra antrenmanlara başlayan amatör futbol okulu futbolcuları futbolu özlediklerini belirterek, hocalarımız eşliğinde yeniden antrenmanlara başlamanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan futbol kursunda öğrencilerle birlikte ilk antrenmanlarını yapan antrenör Faris Çalbay, salgın nedeniyle yaklaşık 1 yıldan bu yana ülke genelinde amatör futbol okullarının faaliyetleri durduğunu belirterek, kontrollü normalleşmeden sonra çalışmalara yeniden başladıklarını söyledi.

1 yıldır pandemiden dolayı antrenman yapamadıklarını ifade eden Çalbay, "Gençlerimizin futbola olan tutkuları adeta kor ateşine dönüşmüştü. Futbolu çok özledi. İnşallah bu pandemi en kısa sürede biter ve biz de normal sportif yaşantımıza devam ederiz. Futbol okulumuzda amacımız ülke futbolunu ve milli takıma yeni yıldızlar yetiştirmek" dedi.

Artuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Çete ise, gençlerin sportif anlamda yanlarında olmaya özen gösterdiklerini söyledi.