BURSA (İGFA) - MMG Bursa Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu, Birlik Vakfı Bursa Şubesi’nin vakıf merkezinde gerçekleştirildi.

Genel kurula AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Şenocak, BURULAŞ Genel Müdürü M. Kürşat Çapar, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcıları Engin Kökçıkaran, Kemal Ermiş, Gökhan Yıldız, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Beyhan Bayhan’ın yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşların yetkilileri ile temsilcileri ve üyeler katıldı.

Divan Başkanlığını Cihat Keskil'in yaptığı genel kurulda faaliyet ve denetleme raporları ile tahmini bütçenin görüşülmesi ve onaylanmasının ardından, seçime geçildi. Açık oylama şeklinde yapılan ve tek listeyle gidilen seçimde, mevcut Başkan Kasım Şükrü Karabulut, oy birliğiyle yeniden göreve seçilerek güven tazeledi.

Kasım Şükrü Karabulut başkanlığındaki MMG Bursa Şubesi yönetiminde Mustafa Arslan, Ahmet Ercan Kızılcık, Haydar Soysal, Muhammet Emin Ünal, Şeyma Burçin Kaplan ve Mahmud Sami Döven görev alırken, Ziya Aydemir, Şakir Emin ve İbrahim Serhat Ayaz denetim kuruluna seçildi.