MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlıyor. Gıda paketinin yanı sıra, hali hazırda Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödenen yardım miktarı da artırıldı. 

Temel gıda malzemelerinin bulunduğu gıda paketinin il genelinde dağıtımına başlanırken, içerisinde bulunan ürünlerin birçoğu Muğla’da faaliyet gösteren üretim kooperatiflerinden temin ediliyor. Bu şekilde Muğla’da üretilen ürünler yine Muğlalı vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırılırken bir yandan da dar boğazda olan üreticilere maddi destek sağlanıyor.

SİZ DE DESTEK OLABİLİRSİNİZ

Bu yardımların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından “Dayanışma Kampanyası” başlatıldı. Özellikle pandeminin olumsuz etkilerini bir nebze hafifletmek ve ihtiyaç sahibi vatandaşların rahat bir “Ramazan ayı” geçirmelerini sağlamak amacıyla başlatılan kampanyaya tüm vatandaşlar katılabiliyor. Kampanya kapsamında vatandaşların hazırladığı gıda paketleri

Büyükşehir Belediyesi tarafından alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’da büyük bir aile olduklarını ve ailelerin en büyük özelliğinin de her şartta birbirlerine kenetlenerek destek olmaları olduğunu belirtti.