KOCAELİ (İGFA) - Koronavirüs ve pandemi sürecini yorumlayan Okült Astrolog Nazan Gönültaş, Çin’de ortaya çıkan ilk vakayla birlikte pandemi sürecine kadar uzanan olaylar silsilesini astrolojik olarak ele aldı. 

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ilk vakanın olduğu tarihte su grubunda yoğun bir yerleşim olduğunu ifade eden Okült Astrolog Nazan Gönültaş, "Su grubunda olan bu yerleşim bu tetiğin asıl sebebi olarak karşımızda duruyor. İnsanların aslında burayı görememiş, gerekli önemi verememiş, algılayamamış olmaları anlamına geliyor" şeklinde devam etti. Neptün’ün bulunduğu derecenin okült perspektiften bakıldığında da oldukça manidar olduğunu ifade eden Okült Astrolog Nazan Gönültaş, "Bu derece bizleri temas ettiği noktaya dair muhakkak uyarır. Neptün astrolojik tanımıyla ilk olarak sisli, puslu bir gezegen olarak adlandırılır. Fakat dokunduğu noktada sisin, pusun altında yatan gerçekliğe de özellikle önem vermemiz gerektiğinden bahseder. Virüsün duyurulduğu sırada Balık burcunda seyreden Neptün'ün, kurban bilincine girilmesine ve kurban bilincinin sürmesine sebebiyet verecek bir etkisi mevcut" açıklamasında bulundu.

2021 sonuna kadar iletişim ağının güçlü ve hızlı bir şekilde sürdürüleceği, özellikle sosyal medya üzerinden her şeyin apaçık görülmesi söz konusuyken Aralık ayı itibariyle sanal düzlemde sürdürülen iletişimlerin azalıp yerini daha temas içeren, daha keyif veren hallere bırakabileceğini ifade eden Okült Astrolog Nazan Gönültaş, Mars'ın Yengeç geçişine özellikle dikkat çekerek "11 Haziran'a kadar Yengeç burcunda seyredecek olan Mars'ın uyarılarını dikkate almakta fayda var. Virüsün hayatımıza kattığı yeni gerçekliği kabul etmez, sorumlulukla hareket etmezsek hastane kapasitelerinin dolduğunun haberini almamız işten bile değil" dedi. 

Uranüs’ün Boğa seyri süresince umutlarımızın, güven kaynaklarımızın ani ve beklenmedik şekillerde sarsılacağını dile getiren Okült Astrolog Nazan Gönültaş, virüsün sürekli olarak mutasyona uğramasının yanı sıra Neptün'ün Balık seyri nedeniyle 2026 yılına kadar korona virüs için geliştirilen aşılara dair spekülasyonlar ve belirsizliklerin devam edeceğine vurgu yaptı. 

"MART 2023'E KADAR VİRÜSÜN TAM BİTİŞİNDEN BAHSETMEK ZOR"

Okült Astrolog Nazan Gönültaş, Koronavirüsün bitişine dair net olarak bir şey söylemeyi doğru bulmadığını belirterek, Satürn’ün Balık burcuna geçmesi gelişmeler adına oldukça önemli olduğunu kaydetti. "Bu geçiş öncesinde virüsün bitişine (İnsan vücudunda bir grip gibi kabul görmesine) dair birçok şey duyabiliriz" diyen Gönültaş, "Özellikle 7 Mart 2023 ve dahi tüm Mart ayı boyunca bu geçiş önemli gelişmelere gebe olacak. Fakat bu geçiş dünya liderlerinin, otoritelerin çok daha baskın, savaşmaya, savaşı büyütmeye yatkın olacağı anlamına da gelir. Yani 2023 Mart'a kadar tam bir bitişten bahsetmek pek de mümkün değil. Virüsün gündemimizden yavaş yavaş kalkmasının sonrasında ise yepyeni gündemlerimiz olacak. Çünkü Satürn’ün bulunduğu burç ve açığa çıkarttığı durumlar Balık burcuyla beraber hiç bilmediğimiz sulara dalabileceğimiz anlamına geliyor. Yani aslında Satürn, Balık geçişinden sonrası da sisli ve belirsiz olabilir" diye konuştu.