BATMAN (İGFA) - Batma Petrolspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 3. Lig 3. Grup müsabakasında protokol tribününe talimatta belirlenen sayıdan fazla kişinin alınmasından ve protokol tribününde yer alan mensuplarının sosyal mesafe kuralına ve maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 3'er bin lira para cezası aldı. Ayrıca Batman Petrolspor mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 6 bin lira para cezası kesildi.

FUTBOLCULAR DA CEZA ALDI

Petrolspor- Cizrespor Müsabakasında Petrolspor Sporcusu Nezir Özer’in, rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle 2 maç ceza ve bin TL para cezası, Veysel Karadağ’ın, rakip takım mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle 5 maç ceza ve bin 500 TL para cezası verirken, Mustafa Boztepe’nin, PCR Test sonucunu ibraz etmeden stadyuma, stadyum test bölgesine ve akredite edilmediği alanlara girmesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası aldı.

CİZRESPOR CEZASI

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Cizrespor'un protokol tribününde yer alan mensuplarının sosyal mesafe kuralına ve maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 3 bin TL para cezası ile aynı müsabakada kulübünün, mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 3 bin TL para cezası alırken, Cizrespor kulübü görevlisi Cengiz Şeremet’in, rakip takım mensuplarına yönelik saldırısı nedeniyle FDT’nin 44/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 900 TL para cezası aldı.