BURSA (İGFA) - Tanışma toplantısına Başkan Özgür Uçak'ın yanı sıra aynı zamanda Yenişehir Belediye Başkanı da olan Başkan Vekili Davut Aydın ile yönetim kurulu üyeleri Aşkın Değirmenci, Murad Albay, Cengiz Korucu, Ziya Tanoğlu, Evren Karabulut, denetleme kurulu ile yedek üyelerin katılımıyla yapıldı.

Tayyare Kültür Merkezi'nde yapılan 13'ncü Olağan Genel Kurul'da rakibi Aziz Sonat'ı geride bırakarak 3 yıl daha başkanlık koltuğuna sahip olan Özgür Uçak, Bursa hakemliğinin Türkiye'de en başarılı ikinci il konumunda olduğunu vurgularken, liglerdeki başarılı hakem sayılarını artırmayı yönetim olarak kendilerine hedef seçtiklerini ifade etti.

Bursa hakem camiasının marka değerini ve vizyonunu yükseltmek amacıyla birçok projelerinin bulunduğunu kaydeden Başkan Uçak, "Daha güçlü bir hakem camiası yaratmak istiyoruz. Yaptığımız faaliyetlerin gerek Bursa içerisinde gerekse Türkiye’de güzel ve anlamlı bir şekilde anılmasında basın mensuplarımızın payı büyük. Bursa basını, Bursa futbol ailesi, bizleri çok destekledi. Yeni dönemde inşallah daha iyi işler yapacağız" dedi.