BURSA (İGFA) - Sisal Şans, Türkiye’nin en köklü markalarından Milli Piyango’nun ürün yelpazesine yeni oyunlar kazandırmaya devam ediyor. Oyunseverler bu kez hayallerindeki evlere Ev Kazan ile kavuşma fırsatı yakalayacak. Sisal Şans, yeni oyunu ‘Ev Kazan’ ile oyunseverlere Türkiye’nin 81 ilindeki hayalini kurduğu herhangi bir evi satın alma şansı sunacak. Oyunseverler dilerlerse kazandığı ikramiye ile arsa, tarla gibi herhangi bir gayrimenkul de alabilecek ya da mevcuttaki ev kredisini kapatabilecek. Ev Kazan, 30 Nisan’da oyunseverlerle buluşacak.

İtalya’da da oynanan ve çok sevilen ‘Ev Kazan’, Türkiye’de şans oyunları pazarında ilk olma özelliği de taşıyor. Salı ve cuma günleri haftada iki kez gerçekleşecek ‘Ev Kazan’ çekilişlerinde büyük ikramiye en az 1 milyon TL olacak ve büyük ikramiye talihlisini bulana kadar artarak devretmeye devam edecek.

Ev Kazan’da her kolonun fiyatı 3 TL olacak ve çekiliş 55 toptan 5 top çekilerek yapılacak. Oyunseverler, Ev Kazan oyununu ister bayiden, isterlerse de millipiyangoonline.com’dan veya Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından oynayabilecek. “Oynamaya, şansa, eğlenceye yeniden başlayacağız” sloganıyla faaliyetlerine devam eden Sisal Şans kazandırmaya da devam edecek.