İZMİR (İGFA)- Cumhuriyet Meydanı'nda Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde polis memurlarının katılımıyla gerçekleştirilen törende saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, polis memurlarına hitaben yaptığı konuşmasında; “Aliağa’nın güvenliği, huzuru, kamu düzeni, mal ve can emniyetini sağlayabilmek adına bütün arkadaşlarımızla gece gündüz gayret gösterdiğimizi, Aliağalılara bir kez daha hatırlatmak isterim. Gelişen teknolojiyi çok yakından takip etmeye çalışıyoruz. İnovasyon, teknoloji ve bilim olayların aydınlatılması ve huzurun sağlanması konusunda en büyük dayanağımızdır. Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak Aliağa’nın güvenliğini sağlamada en ufak bir tereddütümüz yoktur. Bu zamana kadar göstermiş olduğunuz kahramanca çalışmalarınızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

EMNİYETE ARAÇ BAĞIŞI

Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Aliağa’daki iş insanlarının İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağışladığı 4 araç ve 2 motosiklet için teslim töreni düzenlenirken araç bağışına katkısı bulunan iş insanlarına teşekkür plaketi takdim edildi.