AFYONKARAHİSAR (İGFA) - Afyonkarahisar'da yapılan Kaymakamlar Toplantısı'nda güvenlik ve asayiş konuları istişare edildi. Vali Gökmen Çiçek, herhangi bir olumsuzluğa mahal verilmemesi adına dikkatli olunması gerektiğini belirterek, 2021 Aile Yılı kapsamında aylık olarak belirlenen temalar doğrultusunda faaliyetlerin etkin sürdürülmesinin talimatını verdi. 
İl genelindeki  Kadın Kültür Evlerinin genel durumu, devam eden inşaat çalışmaları, açılan kültür evlerinde işleyiş ve eğitimlerde son durumların da ele alındığı toplantıda, pandemi süreci de ele alındı. 
Vali Gökmen Çiçek, orta risk grubunda yer alan Afyonkarahisar’ın düşük risk grubunda yer alması için alınan önlemlerin titizlikle takip edilmesi ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi gerektiğine dikkati çekti. Dinamik Denetim Süreci ile başlatılan seferberlik kapsamında mevcut denetim yapısına ilave olarak il merkezi ve ilçelerde gerekli ekiplerin oluşturularak seferberliğe destek vermesi gerektiğine vurgu yapan Vali Çiçek, ekiplerin gerekli hassasiyeti göstererek COVID-19 vakalarını minimum seviyeye indirmek için yapılacak çalışmalar ele almalarını istedi.