KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan ve yönetimini makamında ağırladı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Yalçın Arslan başkanlığındaki Vatan Partisi heyetinde, Başkan Vekili Salih Vedat Olguntürk, İl Sekreteri Sebahat Cicioğlu ile yönetim kurulu üyesi Nazmi Damarlı yer aldı.

Görüşmede, kendilerini konuk eden ve samimiyetle ağırlayan Başkan Büyükakın’a teşekkür eden Arslan, “Ülkemiz ve bölgemizin en önemli yerleşim merkezlerinden biri olan ve yoğun sanayileşme öncesi rahmetli şair Ruşen Hakkı'nın dizeleriyle içinden tren geçen, mavi denizi ve yeşil doğası ile şiirsel kentimiz Kocaeli'nin, görsel ve kültürel ruhuna önemli estetiksel dokunuşları önemsiyoruz. Bu bağlamda öncelikle İzmit Yürüyüş Yolu yenileme projesini heyecan verici buluyor ve bu tür projelerin devamını diliyoruz” dedi.

ORTAK AKILLA YÖNETİM

Başkan Büyükakın, Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Arslan ve beraberindeki heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Kenti ortak akılla yönetmeye çok önem verdiklerini dile getiren Başkan Büyükakın, Arslan’dan şehre dair önerileri dinledi. “Alt ve üst yapı, ulaşım, enerji, baraj, metro ve diğer projeler kentimiz için önemli kazanımlardır” diyen Arslan, “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Projesi’ni örnek bir çalışma olarak görüyoruz” diye konuştu.

380 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Tarım projelerine çok önem verdiklerini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit merkezde gerçekleştirilen tramvay projelerinden bahsederken, “Gebze’de; metro projemiz hızlı bir şekilde sürüyor. Kuruçeşme ve Şehir Hastanesi tramvay projelerinin yaklaşık yatırım tutarı 380 milyon lira"ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, Başkan Büyükakın'a “Mavi Vatan” tablosu ile kente dair görüş ve önerilerinin yer aldığı bir bilgilendirme çalışmasını takdim etti.

...