SİVAS (İGFA)- Türkiye'nin en güvenli, en ekonomik, en genç kayak tesisi sloganı ile hizmetlerini sürdüren Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi; kayak pistlerinin eğimi, yüksekliği, pistlerdeki kod farkı, pist çeşitliliği, kar kalitesi, karın kalış süresi, gece ve gündüz kayak yapma imkânı, su sporları ve yaz aktiviteleriyle yoluna emin adımlarla ilerliyor.

Sivas Havacılık Kulübü Derneği'nin hafta sonu gerçekleştirdiği etkinlik, Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde renkli görüntülere sahne oldu.

10 yıldır yamaç paraşütü sporuyla uğraşan Sivas Havacılık Kulübü Derneği üyesi Hüseyin Çoşkun ve Mehmet Yalman, kayak merkezinde güzel ve keyifli bir uçuş gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "2 bin 200 metre yükseklikten kalkarak, rüzgârlı havada uçuş yapabilmenin mutluluğunu yaşadık. Yaz-kış kayak merkezinde yamaç paraşütü etkinlikleri yapıyoruz. Yamaç paraşütü yapmanın kışın ayrı bir keyfi oluyor." dedi.

Yamaç paraşütü sporuyla uğraşan herkesi Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ne davet eden Hüseyin Çoşkun ve Mehmet Yalman, "Sporcuları uçuş tecrübesi yaşamaya davet ediyoruz" dedi.