Tarihinde ilk kez ING Basketbol Süper Lig’de mücadele edecek olan Yukatel Merkezefendi Belediyesi, sezonun ilk maçında son Euroleague Şampiyonu Anadolu Efes ile karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmada 25 Eylül Cumartesi günü saat 20:15’te başlayacak.

“ÇOK KEYİFLİ BİR MAÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Başkanı Veli Deveciler, “ Şehrimiz ve kulübümüz için yepyeni ve çok prestijli bir sezona başlıyoruz. Üstelik, sezonun ilk maçında Anadolu Efes’e konuk olacağız. Euroleague şampiyonu Anadolu Efes geçen sezon hepimizi gururlandırdı. Onların gücünü bilmeyen yok. Ama biz de iyi takımız, iyi çalıştık, çok keyifli bir maç olacağını düşünüyoruz. Cumartesi 20:15 de oynanacak maç TRT de canlı yayınlanacak. Ligin başlamasının yanı sıra, bir süredir tedavileri süren, baş antrenörümüz Zafer Aktaş ve kondisyonerimiz Mustafa Kara takımla çalışmalara başladı. Bunun için sponsorumuz Denipol Hastanesi, Denizli Devlet Hastanesi doktorları ve çalışanlarına ve İl Sağlık Müdürümüz Berna Öztürk hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm hekimlerimize ve sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır, hakları ödenmez. Ayrıca, salonumuzda oynanacak ilk maç için de tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Kombinelere ve biletlere olan yoğun ilgi bizi çok mutlu ediyor. Tüm Denizli’lere takımlarına olan desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“BU TAKIM HEPİMİZİN”

Başkan Deveciler, yeni sezon kombine biletlerinin de hafta sonu dağıtılacağını açıkladı ve “Bilet satış sadece hafta içerisinde satış noktasında gerçekleşecek. Ayrıca https://biletinial.com/’dan da bilet alımı yapılacak. Maç günü ise gişe yok. Tüm Denizli halkından destek bekliyoruz. Bu takım hepimizin” dedi.