Merkezefendi Belediyesi tarafından, üretici ve girişimci kadınların el emeği ürünlerini satışını gerçekleştirebilmesi ve sosyalleşmesi amacıyla daha önce iki kez düzenlenen ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’nin üçüncüsü yarın gerçekleştirilecek. Kültürel, sosyal ve eğitsel faaliyetlerin olacağı festivalde 250’yi aşkın girişimci kadın Merkezefendi Kültür Merkezi’nde stant kuracak. 16 Aralık Cuma günü (yarın) saat 12.00’de başlayacak festival, 17 Aralık Cumartesi ve 18 Aralık Pazar günlerinde de devam edecek.

Merkezefendi Belediyesi’nce bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek ‘Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali’ 16 Aralık Cuma günü (yarın) saat 12.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde başlıyor. Festivalim ilk gününde ünlü yemek uzmanı ve yazar Sahrap Soysal sevenleriyle bir araya gelecek.

Festivalin ilk gününde Tabipler Odası saat 14.00’te konferans düzenleyecek. Saat 16.30’da ünlü yazar Sahrap Soysal söyleşide sevenleriyle bir araya gelecek.

Festivalin ikinci gününde ünlü oyuncu ve televizyon programcısı Derya Baykal saat 14.00’te söyleşi düzenleyecek. Saat 16.00’da workshop ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Saat 20.00’de ise Şefliğini Zuhal Feray Şenkibar’ın yapacağı Merkezefendi Belediyesi Türk Halk Müziği Gençlik Korosu konser verecek.

Denizli’de Şeniz Doğan Rekor Kırdı Denizli’de Şeniz Doğan Rekor Kırdı

Festivalin son gününde ise saat 13.00’te Tabipler Odası konferans düzenleyecek. Saat 20.00’de Merkezefendi Belediye Orkestrası sahne alacak.