Tanışma toplantısında, Merkez Çarşısı İletişim Sorumlusu Pelin Tozun, Merkez Çarşısı Üretici İlişkileri Sorumlusu Burcu Semerci, İzmit Çarşısı Üretici ilişkileri Sorumlusu Gamze Gül Biricik, Belediye Çarşıları Sorumlusu Kamer Oğur Günaydın, Good4Trust Topluluk Geliştiricisi Berk Butan, Good4Trust Türetici İlişkileri Sorumlusu Hanne Uysal ve Good4Trust Yazılım Çemberi Sorumlusu Ahmet Helvacı üreticilerin sorularını cevapladı. Merkez Çarşısı’nın kuruluş amacının benimsenmesi ve topluluk bilincinin oluşması amacıyla gerçekleşen etkinlikte ekibin üreticilerle tanışması sağlandı. Toplantıda ayrıca teknik destek, yazılım, türetim ekonomisi ve sosyal medya ile ilgili birçok konu üzerinden konuşuldu.

Merkezefendi Belediyesi’nin Good4Trust iş birliği ile hayata geçirdiği Merkez Çarşısı topluluğu ilk kez çevrimiçi olarak bir araya gelerek tanışma etkinliği gerçekleştirdi.

Şeniz Doğan, “Basketbol İlçesine Yeni Basketbol Antrenman Sahaları Yakışır” Şeniz Doğan, “Basketbol İlçesine Yeni Basketbol Antrenman Sahaları Yakışır”

Denizli’nin yerel üreticilerinin dahil olduğu Merkez Çarşısı’nda şu anda 58 farklı üreticinin 9 ayrı kategoride 400’den fazla ürünü yer alıyor. Üretici olarak Merkez Çarşısı’nda yer almak isteyen vatandaşlar [email protected] adresine e-posta atabilir, 0850 885 08 62 numaralı telefondan mesai saatleri içerisinde bilgi alabilirler. Vatandaşlar, merkezcarsisi.org adresindeki ürünleri satın alarak ve çevresine duyurarak yerel üreticileri destekleyebilecekler.