Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket geçtiğimiz günlerde Genel Kurulu’nu yaptı. Gerçekleştirilen genel kurulda yönetim kuruluna 2 yeni isim katıldı. Denizlili iş insanlarından Osman Uğurlu ve Özgür Yılmaz yönetime girdi. Başkan Veli Deveciler, yönetim olarak birlik ve beraberlik içinde olduklarını ve yeni sezonda hedeflerinin 'Süper Lig' olduğunu bir kez daha yineledi. Deveciler, “Geride kalan sezonda malumunuz COVID-19 nedeniyle ligler 'Beyaz Sezon' olarak ilan edildi. Oysa ki Süper Lig’e çıkacaktık. Tabiki öncelik insan sağlığı. Federasyonun aldığı karara saygı duyduk. Bu sezon 7'si iç transfer olmak üzere dış transferde 4 isme imza attırdık. Yönetim olarak güçlüyüz. Maddi anlamda hiç bir sorunumuz yok. Bu sezon yarım kalan hesabı tamamlayıp sezon sonunda Süper Lig’e çıkacağız “diye konuştu. Deveciler, yönetim kuruluna gelen Osman Uğurlu ve Özgür Yılmaz' la da güçlerine güç kattıklarını söyleyerek, “Yeni sezon herkes için hayırlı olsun“ dedi.

SLOGAN BELİRLENDİ

Öte yandan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, yeni sezon için 'Sloganını' belirledi. Buna göre yeni sezondaki slogan iki ayrı parçadan oluştu. Birincisi, ‘Potanın Efendileri' bir diğeri ise ,' Birlikte yenilmeyiz'

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket yönetim kurulu görevlendirmesi ise şöyle oluştu:

Başkan: Veli Deveciler

2. Başkan: Zafer Gökşin

Asbaşkanlar: Veli Tefenlili ve Gökhan Gökşin.

Yönetim Kurulu Üyeler isimleri ise: Osman Uğurlu, Özgür Yılmaz, Yaşar Kımıl, İsmail Ali Yaman, Devrim Şentürk, Özkan Bosun ve İbrahim Abuşaha.