Merkezefendi Belediyesi sınırları içerisinde bulunan ve mülkiyeti Merkezefendi Belediyesi’ne ait; Adalet, Barbaros, Karaman, Bahçelievler, Göveçlik, İlbade, Mehmet Akif Ersoy, Yenişehir, Yeşilyurt, Yenimahalle, Sümer ve Merkezefendi Kapalı Pazaryerlerinde bulunan boş tezgâh ve dükkânlar, 21 Kasım’da Merkezefendi Kapalı Pazaryeri esnaflarına şartnamesine uygun olarak kura yolu ile tahsis edilecek. Ayrıca belediye tarafından yapılan açıklamaya göre daha önce hiçbir pazaryerinde tezgahı ve dükkanı olmayanlara öncelik tanınacak. Kura çekimi 26 Kasım Cuma günü saat 14:00’de Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Sarayında yapılacak ve kurada ismi çıkanlar söz konusu pazaryerlerinde satışa başlayabilecekler.

Merkezefendi Belediyesi kapalı pazaryerlerindeki boş tezgah ve dükkanlar için kura çekimi gerçekleştirecek. Kura çekimi 26 Kasım Cuma günü saat 14:00’de Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Sarayında yapılacak ve kurada ismi çıkanlar söz konusu pazaryerlerinde satışa başlayabilecekler.

KATILIM ŞARTLARI AÇIKLANDI!

Kura çekimine katılmak isteyen esnafların Denizli’de oturduğuna ilişkin ikametgah belgesi ve nüfus kayıt örneği, kayıtlı oldukları oda kayıt belgesi ve maliye kaydı, gıda sektöründe çalışanlar için hijyen belgesi, Merkezefendi Belediyesine herhangi bir borcu bulunmadığına dair belge, Pamukkale ve Merkezefendi Belediyesi’nden alınacak Pazaryeri Durumu belgesini 19 Kasım’a kadar eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekiyor. Ayrıca söz konusu belgelerin Merkezefendi Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde görünebilir olması gerekiyor.

İLAN METNİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!