Açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan, Necdet Yılmaz ve Fatih Coşkun, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Işık Kodal Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe yöneticileri, Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı. Başkan Doğan, ilçeye Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri kazandırmaya devam ettiklerini belirtti. Doğan, “Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizde çocuklarımız için akıl oyunları, robotik kodlama, satranç, dil kursları ve müzik kursları olacak. Yine burada kadınlarımız için spor ve onların istediği kurslarımızı da burada açacağız. Tabi onlar isterse onlara aynı zamanda meslek edindirme kursları da açacağız. İlçemize bu merkezlerimizi kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

“PROJELERİMİZİ MAHALLELERİMİZDE GERÇEKLEŞTİRMEYE BAŞLADIK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bu dönemde biraz daha üretim odaklı, üretime dayalı projelerle sizlerin karşısına çıkacağız. Söz verdiğimiz gibi projelerimizi tek tek mahallelerimizde gerçekleştirmeye başladık. Bu dönemde hizmet, direk mahallelerimize gelecek. Mahallelinin ihtiyacı olan, o mahalle de ihtiyaç duyulan projelerle karşınıza çıkacağız. Bu çok önemli bizim için. Her mahalleye, aynı şekilde, eşit bir şekilde hizmet götüreceğiz. Merkezefendi’yi daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

“MAHALLEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Eğitime ciddi bir yatırım yapacaklarını belirten Başkan Doğan, “Çocuklarımız, gençlerimiz bu dönemde bizim için çok önemli. Gençlerimizin istihdam sorununu biliyoruz. Onlar için de yakında bir kariyer merkezini hep birlikte kuracağız. Merkezefendi Mahallemizin bazı sorunları var. Şu an alt yapı çalışmaları başladı. Alt yapı çalışmaları bitince Merkezefendi Mahallemizin üst yapısını da yapıp Merkezefendi Mahallemizin çehresini değiştirmek istiyoruz. Bunun yanı sıra diğer yapısal projelerimiz, prestij projelerimiz devam ediyor. Bu dönemde eğitime ciddi bir yatırım yapacağız” dedi.

“ÇOCUKLAR BURAYA GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GELSİNLER”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kurslar, çocuklar için açıldı. Anneler ve babalar, buralara çocuklarınızı getirin. Çocuklarınız burada doğru düzgün eğitim alsın. Sizler işteyken, gönül rahatlığıyla çocuklarınızı burada bizlere teslim edebilirsiniz. Hem bu şekilde kadın istihdamını arttırmak istiyoruz hem de aile ekonomisine destekte bulunmak istiyoruz. Çünkü şunu biliyoruz. Etüt merkezleri çok pahalı. Ya da size uzakta ulaşım ücretlerini karşılayamıyorsunuz. İşte buralar sizler için açıldı. Buraları istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Talep ettiğiniz başka kurslar olursa da buralarda sizler için açacağız. Eylül dönemiyle birlikte kadınlar için kurs merkezlerimiz de açılacak. Merkezefendi Kadın Çocuk Yaşam Merkezimiz Merkezefendimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından protokol üyeleri kurdele kesimini gerçekleştirdi. Açılışın ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan, Necdet Yılmaz ve Fatih Coşkun, Merkezefendi Belediye Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerinin ilk olan, 2019 yılında hizmete giren Akkonak Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.