Piyano, bağlama, keman, gitar, bateri, çello, ritim, bas gitar, klarnet ve şan kurslarının başvuruları bugün başladı. On farklı branşta düzenlenecek olan kurslara 8 ila 50 yaş aralığındaki Merkezefendililer başvurabilecek. Bire bir olarak verilecek eğitimlere katılım kontenjanla sınırlıdır.

Merkezefendi Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği enstrüman kurslarında yeni dönem kayıtları bugün başladı.

İftar Sofrası Merkezefendi Mahallesi’nde Kurulacak İftar Sofrası Merkezefendi Mahallesi’nde Kurulacak

Branşlarında uzman eğitmenler tarafından Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak verilecek kurslara başvurular Merkezefendi Mahallesi Çam Sokak no:11/A bulunan kurs merkezinden yapılacaktır. Merkezefendililer, 444 8 662 numaralı çağrı merkezinden de kurslar hakkında detaylı bilgi alabilecekler.

Merkezefendi Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği enstrüman kurslarında yeni dönem kayıtları bugün başladı.

“İSTEDİKLERİ BRANŞTA EĞİTİM ALABİLECEKLER”

Sanata saygılı müzisyen yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizdeki vatandaşlarımıza sanattan kültüre, spordan eğitime birçok alanda kurs veriyoruz. Kursiyerlerimize istediği branşta eğitim alma imkanı sağlıyoruz. Amatör veya profesyonel müzik yapmak isteyen öğrencilerimize müzik eğitimleri branşlarında uzman eğitmenler tarafından verilecek. Öğrencilerimizin müzikal becerilerini bilgiyle donatacağız. Yeni dönemde de kurslarımızın yoğun ilgi göreceğini düşünüyorum. Müziğe ve enstrümana ilgi duyan tüm sanatseverleri kurslarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.