Merkezefendi Belediyesi, her yıl düzenli olarak ortaokul ve lise dengi devlet okullarında eğitim alan öğrencilere eğitim desteğini sürdürmeye devam ediyor. İhtiyaç sahibi 5. ile 12.sınıflar arasında öğrenim gören 4 bin öğrencinin yararlanacağı öğrenim yardımı sonuçları açıklandı. Öğrenciler https://www.merkezefendi.bel.tr/ogrenimyardimi/sonuc/ adresinden sonuçları öğrenebilecek. Sonuçlara göre öğrenim yardımını almaya hak kazanan binlerce öğrenciye 8 ay boyunca 200 TL destek sağlanacak. Öğrenim destekleri, öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.

Merkezefendi Belediyesi tarafından 5. ile 12. sınıf arasında eğitim gören 4 bin öğrenciye sağlanan öğrenim yardımı sonuçları açıklandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Öğrencilerimize 8 ay boyunca öğrenim desteği sağlayarak eğitim hayatlarına katkıda bulunuyoruz. Eğitime desteklerimiz her zaman devam edecek” dedi.

Şeniz Doğan’dan Adrenalin Tutkunlarına Müjde Şeniz Doğan’dan Adrenalin Tutkunlarına Müjde

“HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Nüfusuna oranla öğrencilere en fazla destek sağlayan belediyelerden birisi olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçemizde yaşayan binlerce çocuklarımızın heyecanla beklediği öğrenim yardımı sonuçlarını açıklandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimize 8 ay boyunca 200 TL öğrenim desteği sağlayacağız. Aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla binlerce öğrencimize toplam 6 milyon 400 bin TL değerinde öğrenim desteği veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Eğitim desteğinden yararlanacak olan tüm öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olsun” diye konuştu.