Bu kapsamda ‘Merkezefendi Belediyesi Sümer Toplantı ve Düğün Salonu’ projesi hayata geçiyor. Bölge halkının talepleri doğrultusunda, inşaatı Eylül ayında başlayacak çok amaçlı toplantı ve düğün salonu ekonomik olarak ailelerin ve esnafımızın yüzünü güldürecek. Merkez kısa zamanda bitirilerek, hizmete sunulacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Sümer Mahallesi’ne inşa edilecek toplantı ve düğün salonu projelerinin hazır olduğunu söyledi. Başkan Doğan, “Düğün salonumuz için Eylül ayında ilk kazmayı vuracağız. Başta Sümer Mahallemiz olmak üzere ilçemizdeki diğer mahallelerdeki gençlerimizin en mutlu gününe yakışan, konforlu bir şekilde düğün yapmasını sağlayan düğün salonumuzu en kısa sürede ilçemize kazandıracağız” dedi.

“SÜMER MAHALLEMİZ HAK ETTİĞİNİ ALACAK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi ilçesini daha yaşanabilir hala getirebilmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. İlçeyi ortak akılla yönetmeye devam edeceklerini belirten Başkan Doğan, “Sümer Mahallemize hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda bölge halkının ve esnafının kullanabileceği çok amaçlı bir salon kazandıracağız. İnşaatına eylül ayında başlayacak olduğumuz ‘Merkezefendi Belediyesi Sümer Toplantı ve Düğün Salonu’nda gençlerimiz en mutlu günlerine yakışan, konforlu bir düğün yapacak. Ailelerimiz ve gençlerimiz en mutlu günlerinde düğün parası derdini düşünerek perişan olmayacaklar. Bizler, hemşerilerimizin umutlarını yere düşürmemek için çalışıyoruz. Her zaman hemşerilerimizin yanındayız” diye konuştu.

SÜMER’E BİR MÜJDE DAHA

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, çok amaçlı salon ile birlikte 3.Sanayi Bölgesi’ne poliklinik inşa edeceklerini belirtti. Başkan Doğan, “Mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda poliklinik açacağız. Mahallemizin bu konuda büyük sıkıntıları vardı. Bizler de Merkezefendi Belediyesi olarak bu sorunu çözeceğiz. En kısa zamanda polikliniğimizi de bölge halkımızın hizmetine açacağız” dedi.