Denizlililer, hem söyleşi hem de imza günlerinde okudukları ve sevdikleri yazarlarıyla buluşmaya devam ediyor. Kitap Günleri’nin üçüncü gününde Tufan Gündüz ‘Kızıl Elma’, Kahraman Tazeoğlu, Hakan Karataş, Murat Menteş, Selçuk Erdem, Ali Lidar ve Başak Buğday, Sinan Meydan ‘Atatürk Etkisi’ ve Mustafa Balbay ‘Siyaset ve Sonbahar’ isimli söyleşi ve imza günü etkinliği kapsamında okurlarıyla bir araya geldi. Ünlü yazarlar, Kitap Günleri’ne kendilerini davet eden ve okurlarıyla bir araya gelme imkanını sağlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür etti. Yoğun katılımın gerçekleştiği söyleşilerin sonunda Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ünlü yazarlara teşekkür ederek, yazarların adına dikilmiş olan fidanları hediye etti.

İmza günü etkinliği kapsamında Aydın Ilgaz, Nilgün Ilgaz, Özkul Çobanoğlu, Sacide Çobanoğlu, Saygı Öztürk, İhsan Eliaçık, Yusuf Asal, Arif Aslan, Süleyman Solmaz, Dilara Keskin, N.G Kabal, Ahmet Yavuz, Toygun Atilla, Can Gazalcı, Hasan Atmaca, Emre Gül ve Ercan Kesal ile Denizlili yazarlar Ramazan Kavutçu, İbrahim Afatoğlu ve Caner Güzin okurlarıyla bir araya geldi.

Yarın Kitap Günleri’nde saat 17.00’de Ahmet Ümit ‘Aşkımız Eski Bir Roman’ adlı söyleşisi ve imza gününde okurlarıyla buluşacak. İmza günü kapsamında ise yarın Aydın Ilgaz ve Nilgün Ilgaz kitapseverlerle bir araya gelecek.