Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, yerel televizyona katıldığını programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Deveciler, geçen yılda 30 maçın 29’nu kazanan bir takım aldıklarını söyleyerek, “Arkasında belediye gücü olan takımız. Bir takımdan sosyal proje diyebiliriz. Bu sezon kazanmayı isteyen mücadeleci ve üst sıraları hedefleyen bir takım kurduk” dedi

“SAĞLAM BİR YAPI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Veli Deveciler, Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’nda sağlam bir yapı oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Deveciler, “Sağlam bir yapı oluşturmakta aslında kazanmayı hedefliyoruz. Maç kaybetmek dramatik bir şey değil. Bunu zaman içerisinde telafi edebilirsiniz. Lig uzun bir maraton. Bizim öncelikli hedefimiz hem Denizlili basketbol severlere hem seyirciye hem de kente güven verecek bir takım olabilmektir” diye konuştu.

“PROJENİN BİR PARÇASIYIZ”

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, proje takımları olduklarını söyleyerek, “Aslında bu takım Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Şeniz Doğan’ın proje ürünüdür. Biz bu projenin bir parçasıyız. En geç 3 yıl içerisinde erkek basketbol takımın süper ligde olmasını, çağdaş bir spor kompleksinin yapılmasını hedefliyoruz. Ayrıca bir voleybol takımımız da var. Onlar şuanda bölgesel ligde. Onları da sultanlar ligine çıkarmak istiyoruz” dedi.

“SAHADA PARA OYNAMIYOR”

Başkan Veli Deveciler, sahada para oynamıyor diyerek geçmişten bir takım örnekler verdi. Deveciler, “Bu liglerde çok büyük bütçeler yaparak birçok sefer başarısız olan takımlar var. Uygun maliyetlerle doğru oyuncuları bulunabilirse aradan sıyrılıp çıkılabiliyor. Bizim oyuncu maliyetimiz bu sezon 2,5-3 Milyon TL’yi bulacak. Bizim, kentin sempatisini kazanmamız lazım. Bu sene olmadı, seneye olur. Sadece seyirci bize küsmesin. Bizim için en önemli olan şey bu” diye konuştu.