ING Basketbol Ligi'nde üst üste aldığı 3 galibiyet alarak çıkışa geçtiği dönemde 8 oyuncusu COVİD'e yakalanan Yukatel Mekezefendi Belediyesi Denizli Basket, vakalar iyileştikten sonra oynadığı 2 müsabakayı da kaybetti.  Ligde 16 haftada aldığı 5 galibiyetle düşme hattının üzerinde bulunan Yukatel Merkezefendi, cumartesi günü kendi evinde PAÜ Arena'da saat 15.30'da Gaziantep Basketbol' ağırlayacak. Rakibini kendi saha ve seyircisi önünde yenerek tekrar çıkışa geçmek isteyen Denizli temsilcisinde tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.

“ZORLU LİGE YENİ ALIŞIYORUZ”

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, İlk kez Süper Lig’de mücadele ettiklerini ifade ederek, “Süper Lig tecrübemiz olmadığı için bu zorlu lige yeni yeni alışıyoruz. Süper Lig, Avrupa’nın en güçlü liglerinden biri ve biz de bu ligde kalıcı olmanın yollarını arıyor ve sıkı çalışıyoruz” diye konuştu.

“8 OYUNCUMUZ YAVAŞ YAVAŞ RİTİMLERİNİ BULUYOR”

Deveciler, “Üst üste aldığımız 2 mağlubiyetle üzüldük. COVİD'e yakalanan 8 oyuncumuz yavaş yavaş ritimlerini buluyor. Süper Lig’de her takım birbirini yenebiliyor. Cumartesi evimizde oynayacağımız Gaziantep Basketbol ligin en iyi takımları arasında. Ancak bizde artık kaybetmek istemiyoruz. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Onların bizlere vereceği destekle mutlu bir şekilde maçtan ayrılacağımızı umuyorum" dedi.