Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, ilk yarının kendileri açısından sürprizlerle dolu bir dönem olduğunu söyledi. Veli Deveciler," Aslında beklediğimiz hareketlikte yoğunlukta geçti. Bizim için sürprizlerle dolu bir ilk yarıydı. Ama biz takımın performansından memnunuz. Beklentilerimizi karşıladı. İnişler çıkışlar oluyor. Bizimde inişlerimiz çıkışlarımız oldu. Ama geldiğimiz noktanın iyi ve doğru olduğunu düşünüyoruz. Yönetici arkadaşlarımız, kulüp çalışanları herkes elinden geleni yapıyor. Oyuncu arkadaşlarımız da antrenör grubu da hepsi çok fedakarca gayretli bir şekilde çalışıyorlar. Biz performanslarından çok memnunuz. İlk yarı evet sürpriz mağlubiyetlerimiz oldu. Bunları yaşadık gördük. Bunlardan ders çıkardık. Ama sürpriz galibiyetler de aldık. Ligin farklı bir lig olduğunu biliyoruz. Sert, mücadeleci, kavgacı bir lig.  Bir oyuncu sirkülasyonu oldu. Başladığımızdan bu yana yeni oyuncu arkadaşlarımız katıldı. Hepsiyle bir adım daha öteye gittiğimizi düşünüyoruz “diye konuştu.

“HEDEFİMIZ PLAY-OFF”

Başkan Deveciler,  şu an geldikleri noktayla ligin en kaliteli takımlarından biri olduklarını ifade etti. Deveciler," İkinci yarıda mücadelemiz, hedefimiz Play-Off öncelikli olacak. Play-Off öncesinde de biliyorsunuz statü gereği ligi birinci bitirirseniz doğrudan üst lige çıkıyorsunuz. Fırsat kovalayacağız. Fırsat ayağımıza gelirse tepmeyeceğiz. O yakaladığımız fırsatı da değerlendireceğiz. Ama olmazsa da play-off da bu şansı deneyeceğiz. Takımın bu her iki durumunu becerebileceğini gelen fırsatları değerlendireceğini düşünüyorum “dedi.

“DENİZLİ TAKIMA SAHİP ÇIKIYOR”

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Deveciler, kentte takıma olan ilgi, takıma olan sempati çok yüksek olduğunu söyleyerek, “Maçlarımızı çok güzel bir salonda oynuyoruz ve hep dolu. Burası atmosfer olarak ambiyans olarak çok doğru bir yer. Bizim için doğru bir tercih. O konuda sık sık söylüyorum. Üniversitemize, rektör hocamıza teşekkürlerimi sunuyorum. Eksik olmasınlar bize bu konuda her türlü desteği sağlıyorlar. Bizde bu salonda oynamaktan üniversitenin içinde üniversiteli arkadaşlarla da kucaklaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’deki bütün liglerde bizim üst lig dâhil basketbolda en çok seyirci toplayan beşinci ya da altıncı takımız. Bu büyük bir başarı “diye konuştu.

“MÜCADELECİ BİR YAPIMIZ VAR”

Başkan Deveciler, kendisini Basketbol'u iyi bildiğini söyleyerek, “Basketbol oynadım. Ama mesleğimiz gereği avukatlık yapmaya başlayınca basketbola devam edemedik. Ben aynı zamanda profesyonel futbol da oynadım. Sporla her zaman iç içeyim. Ama basketbolu çok daha fazla seviyorum. İnsanlar da söylüyor benim burada hakemlerle atışmalarım çok oluyor maçlarda. Ben basketbolu biliyorum. Basketbol kurallarını biliyorum. Basketbol hakemliği yaptım. Basketbolun nasıl bir şey olduğunu biliyorum. O yüzden buradaki o çıkışlarım veya bununla ilgili iletilerim arkası olmayan şeyler değil. Davamda haklıyım. Bilerek söylüyorum. Bilerek bir şeyler anlatıyorum. Benim de yönetici arkadaşlarımın da mücadeleci bir yapımız var. Bu bize cesaret veriyor. Dediğim gibi basketbolu da bildiğimizi düşünüyoruz" dedi.

“DENİZLİ MEDYASIYLA GURUR DUYUYORUM”

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, medya mensuplarına teşekkür etti. Deveciler, “Denizli’nin güzel bir basket takımı var. Başarılı bir takımı var. Bize heyecan veriyor. Özellikle Denizli’deki medya inanılmaz başarılı ve gerçekten ben gurur duyuyorum. Çünkü hiçbir kentte ulusal medyayı çıkartın, kendi şehrin medyası olup da bu kadar aktif bu kadar hareketli yoğun hızlı çalışan medya yok. Bize de çok destek veriyorsunuz. Hiç bizi yalnız bırakmıyorsunuz. Çünkü bizim size ihtiyacımız var. Siz olmadan bizim yaptığımız işlerin hiçbir kıymeti yok. Bizim bunu göstermemiz lazım. Göstermezsek hiçbir şey olmuyor. Ben bugüne kadar hiçbir arkadaşımdan medyadaki olumsuz bir dönüş ya da olumsuz bir tavır olumsuz bir yaklaşım görmedim. Aksine hep bizi desteklediler, yükselttiler. Bugüne kadar emekleriniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum “diye konuştu.

“GÜÇLÜ BİR YÖNETİMİMİZ VAR”

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Deveciler, yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ederek," Güçlü bir yönetimiz var. Zaten olmasa hakikaten olmaz. Birçok şeyin halletmek mümkün değil. Çok güçlü yönetimimiz var. Orada hiçbir sıkıntımız yok. Eksik olmasınlar. Birçok sponsorluk anlaşması yaptık. Denizli’nin sanayicileri, tüccarları, iş adamlarıyla. Bize gerçekten çok destek oluyorlar. Şimdiye kadar gidip görüştüğümüz iletişime geçtiğimiz hiç kimseden olumsuz bir dönüş almadık. Her konuda bize destek veriyorlar. Bu konu bir problemimiz yok. Ama bu işin hakikaten mali yapısı bir yönetimi var. Bu finans işi aynı zamanda. Bunun sürdürülebilir olması lazım. Bu sene bütün bunları bu şekilde götürebilirsiniz. Ama bunun 3-4-5 yıla yaymak kolay iş değil. Yani ben bir iş adamına her seferinde gidip bana yardım edin demek istemiyorum. O insanları vermiş olduğu katkıyı içlerine sindirmemiz lazım. Hem bizim karşılık vermemiz lazım onlara. Onlar bu verdikleri paranın karşılığını bizim onlara sunacağımız bir takım görsellerle, o sponsorluğun karşılığı olan işlemlerle almalılar.  O yüzden sürdürülebilir bir tablo çizmemiz lazım. Onun için birkaç çalışmamız var. Şimdi zaten biliyorsunuz Merkezefendi Belediyesi bize destek oluyor her konuda. Onda bir problemimiz yok. Yöneticilerimiz destek oluyor. Bu ligde federasyonun desteği yok ama Spor totodan bir kaynak geliyor. Bizlerin katkılarıyla devam ediyor iş. Yaklaşık iki aydır ciddi bir çalışma yürütüyoruz. Şimdi malumunuz özellikle basketbol takımlarının bu ara sürekli sigorta şirketleri sponsor oluyor. Beşiktaş, Sompo Japon oldu. Galatasaray, Doğa Sigorta oldu. Afyon yine yaptığı Meska yatırım oldu. Bizim de böyle bir sigorta şirketi ile görüşmelerimiz sürüyor. Ciddi bir aşamaya geldik. Hem isim hem de onlar bizim network kullanarak burada bir sigorta faaliyeti yürütecekler. Bu daha önce denenmiş, yapılmış. Birçok takımın kullandığı bir sponsorluk şekli. Eğer onlarla düşündüğümüz aşamaya gelip de imzaları atabilirsek takımın 3 yılını kurtarmış oluruz diye düşünüyorum. Bununla ilgili ciddi bir çalışma yapıyoruz. Onunla ilgili de net haberleri önümüzdeki haftalarda sizlerle paylaşacağız “dedi.

“CUMA AKŞAMI SAMSUN GELİYOR”

Deveciler, ikinci yarının ilk maçında cuma akşamı saat 19.00'da PAÜ Arena'da Samsunspor' u ağırlayacaklarını söyleyerek," Her zaman dediğim gibi büyük taraftarımız yanımızda olsun. İkinci yarının ilk maçında taraftarımıza ihtiyacımız var “diye konuştu.